Uncategorized

Dan Barna: Florin Roman are nevoie de un pic de bun simț și de eliberarea locului pe care îl ocupă abuziv în Guvernul României

Premierul Ciucă ar trebui să știe care sunt consecințele dacă pleci la luptă cu un soldat neinstruit, mincinos și obraznic. A scris Dan Barna, pe pagina sa de facebook.

Florin Roman e un astfel de soldat. A recunoscut că n-are prea mult habar despre ce ar trebui să facă la Ministerul Digitalizării.

Apoi a pretins că a scris o carte pe care nimeni nu mai reușește să o găsească. Între timp aflăm și că a plagiat ca mai toată “lumea bună” într-o lucrare de master.

„Lucrez la PNRR. Am nevoie de puțină îngăduință”,spune dl ministru. De fapt, Florin Roman are nevoie de un pic de bun simț și de eliberarea locului pe care îl ocupă abuziv în Guvernul României. Dacă e preocupat de PNRR și buna guvernare ar trebui să lase locul cuiva câte chiar se pricepe la lucrurile astea.

Prezența sa acolo e stânjenitoare pentru guvern, e jenantă pentru România. Una singură dintre întâmplările amintite mai sus era suficientă pentru ca dl Roman să nu mai poată face parte din guvern. E, până la urmă, domnule prim-ministru Ciucă, o chestiune de onoare.

A dumneavoastră și a guvernului, că de la Florin Roman nu putem aștepta mare lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *