Video! Galaxy S10+ a fost lansat, detalii uimitoare, preț

Spread the love

Modelul Galaxy S10 este un smartphone de ultimă generație, ca și cel precedent. Conceput pentru a ieși în evidență, este conceput să stea în afară.
Galaxy S10, sfidează barierele tehnologiei ecranului cu afișajul Cinematic Infinity. Acesta acoperă partea frontală a telefonului – de sus în jos și de la o parte la alta, oferindu-vă prima experiență de vizualizare cu adevărat neîntreruptă HDR10 +.

Viitorul securității smartphonului este cuplat chiar în afișajul S10. Tehnologia cu ultrasunete și învățarea în mașină lucrează împreună pentru a capta instantaneu caracteristicile unice ale amprentei digitale, pentru a vă asigura o siguranță de tip seif doar pe care o puteți debloca.
Cu Galaxy S10, puteți filma ca un profesionist fără a fi un profesionist. Sistemul său de cameră de ultimă generație pro-clasică este alimentat de un NPU avansat care analizează și optimizează în mod inteligent ceea ce fotografiați și dispune de obiective foto laterale și ultra-largi. Camerele din față captează acum în UHD, iar pentru prima dată într-un dispozitiv mobil, puteți înregistra video HDR10 + profesional.


Performanța generației următoare S10 este proiectată special pentru modul în care va trăi mâine generația de astăzi. Gestionarea inteligentă a bateriilor vă gestionează automat energia acumulatorului cu soluții inteligente avansate și Wireless PowerShare revoluționează modul în care încărcați dispozitivele.
Galaxy S10 introduce viitorul conectivității cu Wi-Fi 6 și 5G de generație următoare. Conectați-vă la rețele mai rapide și mai sigure cu Wi-Fi 6, în timp ce Galaxy S10 5G oferă și viteze de descărcare super-rapide de până la 10 gigabiți pe secundă (Gbps).

S10+ nu vine singur dar cu frații săi: S10e , S10 5G.
S10+ va fi disponibil în două variante hardware, 8 GB RAM şi 512 GB stocare internă, respectiv 12 GB RAM şi 1 TB stocare internă. Partea din spate este din ceramică sau sticlă cu o gamă largă de culori.

Este dotat cu senzor foto de 16 MP ultrawide alături de un senzor de 12 MP pe partea din spate. Camera frontală are 10 MP.

Înzestrat cu o baterie de 4.100 mAh, se poate încărca wireless. S10+ poate încărca prin wireless alte dispozitive de tip PowerShare, cum ar fi căștile wireless Galaxy Buds. Durata de încărcare va fi puțin peste o oră.
Ecranul este dynamic amoled, acoperă aproape toată partea din față, deocamdată nu integral. Rezoluția 2560 x 1440 pixeli.
Diagonala este de 6,4 inch.
Camerele sunt ascunse, în ecran.
Surpriză, senzorul de amprentă se află pe ecran.

Galaxy S10+ va fi lansat în magazine pe 8 martie, 2019.
Prețul va fi 1300 euro.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte știri