Foto! Samsung Galaxy S10 va fi lansat pe data de 20 februarie

Sursa: Twiter

Spread the love

Samsung va lansa seria de telefoane Samsung Galaxy S10 pe data de 20 februarie în cadrul unei conferințe desfășurate în San Francisco. Prin intermediul unui teaser postat pe Twitter, producătorul sud-coreean a confirmat că telefonul pliabil va ajunge în lumina reflectoarelor în aceeași zi.

Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre el, tot atunci, Samsung ar trebui să lanseze un noul ceas inteligent. Intitulat Galaxy Watch Active sau Galaxy Sport, micuțul va ascunde un acumulator de 23 0mAh. Va avea conectivitate LTE, un difuzor integrat, un senzor cardiac pentru puls, NFC și GPS. Diametrul ecranului rotund va fi de 1,3 inci cu o rezoluție nativă de 360 x 360 pixeli.

În privința telefoanelor care vor fi lansate, pe lângă smartphone-ul pliabil, știm că vom vorbi intens în perioada următoare despre trei aparate. Samsung Galaxy S10 E, Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus vor avea diagonala ecranului de 5,8, 6,1, respectiv 6,4 inci. Samsung Galaxy S10 E va avea două camere principale și un senzor de amprentă ascuns în butonul lateral. Samsung Galaxy S10 și S10 Plus vor avea un senzor de amprentă ascuns în ecran, în timp ce pe spate se vor lăuda cu trei camere principale. Diferența va fi dată de diagonala ecranului și faptul că Galaxy S10 Plus va avea două camere frontale pentru selfie-uri, în loc de doar una, pe care o vom vedea la S10. Scrie playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte știri