Traian Băsescu: România este roasă de corupţie. Împopoţonaţi cu titlul de “doctor în ştiinţe”, o mulţime de mai mari ai zilei sunt cocoţaţi în cele mai înalte funcţii de conducere în politică

Sursa: Facebook

Spread the love

Multe sunt zonele în care România este roasă de corupţie. Ce-i drept nu mai mult decât alte state din UE, dar azi eu mă refer la noi.
Şi, azi, pentru că este subiect la zi, mă voi referi la “doctori” plagiatori.
Împopoţonaţi cu titlul de “doctor în ştiinţe”, o mulţime de mai mari ai zilei sunt cocoţaţi în cele mai înalte funcţii de conducere în politică, justiţie, generali în servicii secrete, armată sau poliţie, profesori în universităţi, înalţi funcţionari în ministere şi agenţii de reglementare ale statului sau în administraţia locală.
Analiza doctoratelor conform legislaţiei actuale merge greu sau foarte greu pentru simplul motiv că parte dintre cei care fac analiza doctoratelor plagiate sunt probabil ei înşişi plagiatori.
Trabuie început cu cei care au doctorate plagiate pentru simplul motiv că alături de îndrumătorii lor de doctorat toţi sunt impostori. Ei au furat pentru a obţine onorabilitate, funcţii şi bani .
Ei trebuie raşi, tunşi şi frizaţi din funcţii administrative şi politice alături de îndrumătorii lor de doctorat care sunt părtaşi la furt intelectual .
Ei sunt mai ticăloşi şi mai imorali decât cei condamnaţi pentru că au furat din buzunarul uni călător într-un autobuz din Bucureşti, dar pe ei nu-i pedepseşte nimeni.
Oare putem noi face asta?
PS-Un elev sau un student care copiază la un examen sau la Bac, este dat afară din examen sau exmatriculat în timp ce un impostor care copiază într-o lucrare de doctorat poate fi general, preşedinte de partid, politician, profesor universitar, chestor de poliţie etc

A scris într-o postare pe facebook fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte știri