VIDEO! Cine este tânăra care l-a cucerit pe Dan Bălan. Interpretul a promis că-i va scrie o piesă

Spread the love


O tânără de 26 de ani, originară din Republica Moldova a făcut senzație sâmbăta trecută în cadrul concursului de muzică „Vocea Ucrainei”, după ce a interpretat celebra piesă „Dragostea din tei” într-o variantă absolut nouă.

Kateryna Biehu i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului, care au avut doar cuvinte de lausă la adresa sa. „Vă mulțumesc enorm. Este ceva neașteptat, sunt șocată”, a răspuns tânăra interpretă, emoționată de reacția juraților.

„Acest moment a trezit atâtea emoții. Vroiam să mă ridic, să vă îmbrățișez, și să apăs de trei ori butonul rosu, dar, vă spun de trei ori Mulțumesc”, a răspuns Potap, care i-a mulțumit fetei în limba ucraineană.

„Katia, sunt pur și simplu îndrăgostit de vocea dumneavoastră”, a remarcat Monatik.

„Niciodată în viață nu m-aș fi gândit că această piesă, atât de veselă și ritmică poate fi cântată atât de profund” a spus Dan Balan vădit emotionat.

„Sincer sa fiu, sunt puțin șocat. Pot să te îmbrățișez? Pentru mine este o adevărată provocare să privesc piesa mea dintr-o perspectivă atât de profundă, filosofică. Să cântăm, este interesant”, a îndemnat-o Dan Bălan pe Katia. Cei doi artiști au interpretat împreună varianta noua a piesei.

„Frumos, Bravo”, a comentat Potap. „Super, îi ador. Nu îi este frică să fie ea însăși. Ați putea să nu vă opriți, putem asculta o veșnicie”, a adăugat Monatik.

Întrebată de ce ales această piesă, tânăra a preciazat că vine din Republica Moldova și că vorbește limba română. Mama fetei a precizat, în culise, că fiica ei a absolvit școala cu predare în limba română.

„Ai un potențial enorm, o voce extraordinară. Dacă vei avea nevoie de sfaturile mele, sunt bucuroasă să te susțin”, i-a spus Tina Karol fetei.

Katia a ales să mearga mai departe alaturi de Dan Bălan, iar interpretul a promis că-i va dedica o piesă. „Îți promit că voi scrie o piesă special pentru tine, vocea ta este deosebită”, i-a spus Dan Bălan Katei.

Kateryna Biehu are 26 de ani și locuiește în Odesa. În culise, înainte de prestația sa muzicală, tânăra a spus că este de aceeași naționalitate cu Dan Balan și ar vrea să fie în echipa acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte știri