Dinu Plîngău va merge la inspectoratul de poliție din Edineț pentru a răspunde la întrebările ofițerului

Spread the love

Mâine, 31 ianuarie, voi merge la inspectoratul de poliție din Edineț pentru a răspunde la întrebările ofițerului care duce ancheta și a solicita să fiu recunoscut ca parte vătămată.

Sunt sigur că în cadrul Ministerului de Interne sunt foarte mulți ofițeri care nu doresc și nu vor permite revenirea la anii 90”, când legea era înlocuită cu pumnii, când bandiții și golanii deschideau ușa comisariatului cu piciorul.

Îmi doresc mult o societate care să nu fie inundată în frică, în care oamenii să se simtă în siguranță și în care uniforma de polițist este o mare responsabilitate și onoare.

După audierile de la inspectoratul de poliție voi ieși cu noi detalii despre anchetă și despre modul în care îmi desfășor campania electorală, despre vizitele frumoase pe care le-am avut și sper să-mi fie respectat dreptul la libera exprimare și integritatea fizică.
A scris Dinu Plîngău într-o postare pe facebook.com.

Numele unuia dintre agresori este Vlad Nepeivoda, sportiv, băiețaș din banda fostului deputat PD, Oleg Sârbu. A anunțat Plângău pe facebook.com

iPrut.ro a scris în data de 27.01.2019, Dinu Plîngău, a fost agresat fizic pe scările poliției din orașul Edineț, de către trei indivizi necunoscuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte știri